Title Nyheter

Upptäck våra produkter

Vi ses väl på Demcon?

27-28 september är det dags för 2018 års upplaga av Demcon på InfraCity i Upplands Väsby och Pullman Ermator kommer att finnas på plats. Ni hittar oss på samma plats som tidigare år, det vill säga i monter 39.

Vi är laddade för ett par härliga dagar på Demcon, hoppas att vi ses där!


Lyckad vecka på Nordbygg

Förra veckan anordnades Nordbygg på Stockholmsmässan i Älvsjö, årets stora mötesplats för aktiva inom byggbranschen. Pullman Ermator fanns på plats och säljarna vittnar om en mycket bra mässvecka.
– Vi upplever att det var en väldigt bra upplaga av Nordbygg. Det var ett bra flöde av besökare i vår monter under alla fyra dagar och det fanns ett stort intresse för våra produkter och för de mervärden vi erbjuder, berättar Stefan Bergsten som är Business Development Manager i Norden och Baltikum.

Utöver att leverera stoftavskiljare, luftrenare och våtsugare i toppklass så erbjuder Pullman Ermator utbildning om dammhantering ute på plats hos kund. Trots att det är cirka 2,5 år sedan Arbetsmiljöverket införde nya regler kring hantering av kvartsdamm så finns det ett stort behov av att informera och utbilda kring säker dammhantering.
– Vi upplever att många vet om att det finns nya regler kring detta men att det finns ett behov av att få hjälp för att kunna efterleva reglerna i praktiken, förklarar Bergsten och fortsätter:
– Vi bokade in flera utbildningar på plats på mässan och vi har fler bokningar på väg in.


En dryg månad kvar till Nordbygg

10-13 april är det dags för årets upplaga av Nordbygg på Stockholmsmässan i Älvsjö. Pullman Ermator kommer självfallet, precis som alltid, att finnas på plats för att träffa besökare och visa upp vårt välkända modellprogram med allt för damm- och slamhantering inom t.ex. bygg, sanering, rivning och håltagning.
På mässan så kommer vi presentera vårt senaste tillskott till W-line, våtsugen W3000.

– W3000 är en hybrid mellan en av våra gamla I-linemaskiner och vår W70P. Maskinen i fråga är på 3x1200W och tanken är på 70 liter med snedställd botten och utloppslucka i nederkant för enkel tömning av tanken, berättar Stefan Bergsten som är Business development manager för Pullman Ermator i Norden och Baltikum. Han fortsätter:
– Vi ser mycket fram emot Nordbygg, det är en otroligt bra plattform där vi når väldigt många som är aktiva inom byggbranschen på ett och samma ställe. Behovet att informera om säker dammhantering är fortsatt stort och trots att det är drygt två år sedan den nya arbetsmiljöföreskriften angående kvartsdamm kom (AFS2015:2) så är det många som inte är medvetna om den eller vet vad den innebär.

Pullman Ermator hittas i monter B10:21. För gratis inträde klicka här och använd koden:
pullmanermatornb18